Alles wat je moet weten over het visum voor Indone
visum indonesie

Is een visum vereist voor Indonesië?



Visumvereisten voor Indonesië

Inwoners van Nederland die voor toeristische doeleinden naar Indonesië willen reizen, zijn vrijgesteld van het aanvragen van een visum voor een verblijf van maximaal 30 dagen.

Verlenging van het verblijf

Indien je langer dan 30 dagen in Indonesië wilt verblijven, dien je een visum aan te vragen bij de Indonesische ambassade of een visum bij aankomst te regelen. Het is belangrijk om op tijd de benodigde documenten en informatie te verzamelen om eventuele problemen bij de grens te voorkomen.

Is een visum vereist voor Indiërs die naar Bali reizen?



Visumvereisten voor Indiërs die naar Bali reizen

Indiërs die naar Bali reizen, hebben geen visum nodig voor een kort verblijf van maximaal 30 dagen. Zij kunnen gebruik maken van een gratis visum bij aankomst op de luchthaven.

Verlenging van het verblijf

Indien Indiërs langer dan 30 dagen willen blijven, dienen zij een visum aan te vragen bij de Indonesische ambassade in India. Dit visum kan verlengd worden tot maximaal 60 dagen. Het is belangrijk om op tijd de benodigde documenten aan te vragen om vertraging te voorkomen.

Wat kost Visa on arrival Indonesië

Is een visum vereist voor Bali in 2024?



Visumvereisten voor Bali in 2024

In 2024 is het nog steeds vereist om een visum aan te vragen voor een bezoek aan Bali, Indonesië. Nederlandse reizigers dienen een toeristenvisum aan te vragen voordat ze naar Bali kunnen afreizen. Dit visum kan online worden aangevraagd of bij aankomst op de luchthaven.

Visumvrijstellingen

Er zijn enkele uitzonderingen op de visumplicht voor Bali in 2024, zoals een visumvrije regeling voor een kort verblijf van maximaal 30 dagen. Nederlandse reizigers die voldoen aan de voorwaarden voor visumvrijstelling kunnen zonder visum naar Bali reizen. Het is echter altijd aan te raden om de actuele visumvereisten te controleren voordat je op reis gaat.



Meer info: visum bali aanvragen

Hoeveel kost het om bij aankomst een visum voor Indonesië te verkrijgen?



Kosten voor het verkrijgen van een visum bij aankomst in Indonesië

Het kost €35 om bij aankomst in Indonesië een visum te verkrijgen. Dit visum is geldig voor een verblijf van maximaal 30 dagen en kan worden verlengd voor nog eens 30 dagen tegen betaling.

Overige kosten bij het verkrijgen van een visum bij aankomst

Naast de visumkosten zijn er geen extra kosten verbonden aan het verkrijgen van een visum bij aankomst in Indonesië voor de Nederlandse markt. Het proces is relatief eenvoudig en snel, waardoor reizigers zonder veel gedoe kunnen genieten van hun verblijf in het prachtige land.

Hoeveel kost het om bij aankomst een visum voor Indonesië te verkrijgen